16 Şubat 2013 Cumartesi

AGİKAD GENEL KURULU YAPILDI


AGİKAD ANKARA GİRİŞİMCİ KADINLAR DERNEĞİ’NİN
GENEL KURUL TOPLANTISINDA KILIÇ GÜVEN TAZELEDİ

AGİKAD Ankara Girişimci Kadınlar Derneği olağanüstü genel kurul 
toplantısı yaptı ve oylanan tek aday listesi ile başkanlık koltuğuna yeniden İnsaf Kılıç oturdu. Genel kurulun sona ermesinden sonra, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri derhal ilk toplantıyı gerçekleştirip görev dağılımı kararı aldılar. Buna göre ; İnsaf Kılıç, yönetim kurulu başkanlığına yeniden getirilirken, Şükran Kitiş başkan yardımcılığına, Selma Ergen genel sekreterliğe, İsmail Kara saymanlığa seçildiler. Leyla Bektaş, Fikriye Aslan, Azime Ünal, Derya Öztürk ve Suna Erpak ise yönetim kurulu üyeliğini tercih ettiler.
Derneğin olağanüstü genel kurul toplantısı düzenlemesindeki asıl amacın ise iki federasyona katılma kararı alınmasına yönelik olduğu açıklandı ve konu oybirliği ile karara bağlandı.

Genel kurul toplantısı divan başkanlığını ise Engelsiz ve Mutlu Yaşam Derneği Genel Başkanı  Ali Ulusoy yaptı. Üyelerden Süheyla Şut, divan yazmanlığını yürüttü. 
Konuklar arasında iki İtalyan genç bayan vardı. İtalya ve Türkiye kadınları hakkında görüşleri alındı. 
Toplantı sonunda Divan Başkanı Ulusoy ile AGİKAD’ın kurucusu olup, uzun zamandır başkanlığını da yürüten İnsaf Kılıç, katılımcılara ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder